Profielpagina van Hennah

Naam: Hennah

Leeftijd: 57 jaar

Actief sinds: 11-12-2012

Geslacht: vrouw

Land:

Provincie:

Woonplaats:

Lengte: tussen de 1.80 en 1.90

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: bruin

Haarkleur: blond

Opleiding: HBO

Roken: Ja

Piercing(s): Nee

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies: Meditatie, muziek, tuinieren, lezen. Ik kijk zelden tv, zit wel vaker achter de laptop, chatten, muziek opzoeken. Ik hou van wandelen met of zonder walkman... soms lekker genieten van de buitenlucht en natuurlijke omgeving 

Over mij:
Even kort over mijzelf, Mijn man is enkele jaren geleden na een bedrijfs ongeval overleden, sindsdien ben ik erg teruggetrokken en spreek weinig mensen. De laatste tijd heb ik wel meer behoefte naar contact met andere mensen. Ik ben de laatste tijd aardig tot rust gekomen in mijn leven, mediteer veel, lezen, meditatie muziek luisteren en tot mijzelf bekeren. Met mooi weer geniet ik van mijn tuintje, tuinieren helpt mij ook erg met de stress van werk.

Over jou:
Als ik uit moet gaan van de andere profielen van vrouwen van mijn leeftijd, doet een erotische foto het altijd wel goed. Begrijp mij niet verkeerd, Ik ben dol op erotiek en vooral mijzelf te verwennen...Alleen is het een lange tijd geweest dat dit samen is geweest met een man. Vandaar ook dat je veel geduld moet hebben, en voorzichtig in de omgang. Ik wil heel graag, dus ik denk dat op den duur het allemaal vlot zal verlopen, afhankelijk hoe de klik is natuurlijk.

Mijn foto's